Eli-Byggnadsservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tjörn och Eli-Byggnadsservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Eli-Byggnadsservice är ett av dem. Statusen för Eli-Byggnadsservice är att Bolaget är aktivt.

Eli-Byggnadsservice är ett Enskild firma och skapades 2005-10-24. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Eli-Byggnadsservice ska trivas.

Eli-Byggnadsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Måleri och reparationer av hus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eli-Byggnadsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08.

Idag är Eli-Byggnadsservice och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Eli-Byggnadsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-672972.

.

De som är på något sätt har med Eli-Byggnadsservice är Eliasson, Stellan Peder Bertil som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Eli-Byggnadsservice har 600302-XXXX som sitt organisationsnummer.