Elle's Plåt o Isolering

Västra Götalands län

Information

610416-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Elle's Plåt o Isolering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elle's Plåt o Isolering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som Elle's Plåt o Isolering finns i.

Elle's Plåt o Isolering har varit registrerat sedan 1985-12-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elle's Plåt o Isolering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-05.

Elle's Plåt o Isolering är och det finns flera verksamheter i Tjörn som också är .

Firmatecknare för Elle's Plåt o Isolering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elle's Plåt o Isolering så kan ni göra det på telefon genom 070-2043866 eller genom brev på följande adress:

Ventilationsplåtslageri, isolering samt bygg- nadsplåtslageri

Det finns olika personer som har en koppling med Elle's Plåt o Isolering och det är Engblom, Jan Elle Martin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,