LGN Bygg

Västra Götalands län

Information

620105-XXXX är organisationsnummer för företaget LGN Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LGN Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som LGN Bygg finns i.

LGN Bygg har varit registrerat sedan 2001-11-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för LGN Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-12.

LGN Bygg är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för LGN Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med LGN Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0304-675682 eller genom brev på följande adress:

Nybyggnad, ombyggnad och reparation av fastigheter och konstruktioner i betong, trä och metall.

Det finns olika personer som har en koppling med LGN Bygg och det är Nykvist, Leif Gösta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,