EMCORO Expo Computing

Västra Götalands län

Information

621105-XXXX är organisationsnummer för bolaget EMCORO Expo Computing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMCORO Expo Computing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som EMCORO Expo Computing finns i.

EMCORO Expo Computing har varit registrerat sedan 2002-01-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMCORO Expo Computing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

EMCORO Expo Computing är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för EMCORO Expo Computing är följande:

Vill ni komma i kontakt med EMCORO Expo Computing så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet samt försäljning av varor och tjänster inom databranschen såsom rådgivning, planering och ledning av byggnande, ombyggnad och utbyggnad av IT-infrastruktur, IT-strategier, marknadsföring, inköp av dataprodukter och drift av nätverk. Försäljning av IT-relaterade varor och tjänster såsom datorer, datordelar och datorkomponenter, nätverksprodukter i form av elektronisk apparatur och kablage samt installation och konfiguration av dessa. Export och import av hem- och industrielektronik, vitvaror, byggmaterial och verktyg, elprodukter och apparaturer, datorer och IT-relaterade komponenter, traktorer, grävmaskiner, personbilar, lastbilar, motorcyklar och cyklar, jordbruksprodukter, jordbruksmaskiner, jordbruksanläggningar och jordbruksverktyg, kläder, skor, livsmedel, båtar och fiskeredskap, bageriprodukter och bagerimaskiner, vin och sprit, musikinstrument och ljudanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med EMCORO Expo Computing och det är Cotroneo Rodriguez, Emilio Manuel som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,