Brunbäcks Truckservice

Västra Götalands län

Information

630913-XXXX är organisationsnummer för bolaget Brunbäcks Truckservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brunbäcks Truckservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som Brunbäcks Truckservice finns i.

Brunbäcks Truckservice har varit registrerat sedan 1982-04-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brunbäcks Truckservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Brunbäcks Truckservice är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för Brunbäcks Truckservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brunbäcks Truckservice så kan ni göra det på telefon genom 0304-662334 eller genom brev på följande adress:

Reparationer av truckar, maskiner, hydraulik samt servicearbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Brunbäcks Truckservice och det är Brunbäck, Dan Anders som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,