Henrikssons Design & Konstruktion

Västra Götalands län

Information

Henrikssons Design & Konstruktion är ett av många bolag som finns i Tjörn. Det är nämligen den kommunen som Henrikssons Design & Konstruktion finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Henrikssons Design & Konstruktion är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-15.

Henrikssons Design & Konstruktion som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-02-17. Men sedan 2000-02-15 så har Henrikssons Design & Konstruktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henrikssons Design & Konstruktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-87225.

Tjörn arbetar för att bolag som Henrikssons Design & Konstruktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Henrikssons Design & Konstruktion. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Konsultversamhet avseende konstruktionsritningar inom process, bygg, maskin tex motorer, detaljer till bilindustrin, verktyg och pumpaxlar), och båtbyggnad. förvaltning av fast och lös egendom samt värdepapper. fiske.

Firmatecknare för Henrikssons Design & Konstruktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henrikssons Design & Konstruktion och det är följande personer, Henriksson, Thomas Henrik Rutger som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Henrikssons Design & Konstruktion är 650422-XXXX.