Adolfsson Industrisvets

Västra Götalands län

Information

700326-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Adolfsson Industrisvets. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adolfsson Industrisvets är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som Adolfsson Industrisvets finns i.

Adolfsson Industrisvets har varit registrerat sedan 2000-08-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Adolfsson Industrisvets så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Adolfsson Industrisvets är och det finns flera verksamheter i Tjörn som också är .

Firmatecknare för Adolfsson Industrisvets är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adolfsson Industrisvets så kan ni göra det på telefon genom 070-5163726 eller genom brev på följande adress:

Uppdrag åt industrier inom svets och konstruktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Adolfsson Industrisvets och det är Adolfsson, Stig Henrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,