Skärhamns Grustransporter

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tjörn och Skärhamns Grustransporter är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Skärhamns Grustransporter är ett av dem. Statusen för Skärhamns Grustransporter är att Bolaget är aktivt.

Skärhamns Grustransporter är ett Enskild firma och skapades 2000-11-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Skärhamns Grustransporter ska trivas.

Skärhamns Grustransporter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Grustransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skärhamns Grustransporter är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Skärhamns Grustransporter och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Skärhamns Grustransporter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-674557.

.

De som är på något sätt har med Skärhamns Grustransporter är Hermansson, Christer Patrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skärhamns Grustransporter har 700409-XXXX som sitt organisationsnummer.