Skärhamns Fisk och Skaldjur

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tjörn och Skärhamns Fisk och Skaldjur är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Skärhamns Fisk och Skaldjur är ett av dem. Statusen för Skärhamns Fisk och Skaldjur är att Bolaget är aktivt.

Skärhamns Fisk och Skaldjur är ett Enskild firma och skapades 1992-09-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Skärhamns Fisk och Skaldjur ska trivas.

Skärhamns Fisk och Skaldjur är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-10. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med fisk och skaldjur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skärhamns Fisk och Skaldjur är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Skärhamns Fisk och Skaldjur och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Skärhamns Fisk och Skaldjur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-670555.

.

De som är på något sätt har med Skärhamns Fisk och Skaldjur är Larsson, Lars-Gunnar Dennis som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skärhamns Fisk och Skaldjur har 701011-XXXX som sitt organisationsnummer.