Jockes kaminer och skorstenar

Västra Götalands län

Information

Jockes kaminer och skorstenar hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Jockes kaminer och skorstenar finns. I Tjörn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Jockes kaminer och skorstenar tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Jockes kaminer och skorstenar har funnits sedan och 2005-05-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jockes kaminer och skorstenar så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-9854067.

Tjörn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Jockes kaminer och skorstenar har idag 711026-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jockes kaminer och skorstenar

Skorstenshantverkare, renovering och nymontage av skorstenar, nymontage av kaminer och andra eldstäder. Handel med kaminer, vedspisar, skorstenar och tillbehör.

I Jockes kaminer och skorstenar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Folke Jan-Erik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .