Tjörn Farmartjänst, ek.för.

Västra Götalands län

Information

Tjörn Farmartjänst, ek.för. är ett bolag som finns i Tjörn. I Tjörn Farmartjänst, ek.för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rudbäck, Hans Jesper som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Åke Bertil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Tomas Johannes som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Erling som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Karl Hjalmar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tjörn Farmartjänst, ek.för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tjörn Farmartjänst, ek.för. på telefon 0304-678050.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom medlemmarnas begagnande av föreningens tjänster avseende uppdrag där medlem- marna och deras maskiner, redskap och verktyg skall användas samt bedriva med det sagda förenlig eller sammanhängande verksam- het.

Idag är Tjörn Farmartjänst, ek.för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Tjörn Farmartjänst, ek.för. är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tjörn Farmartjänst, ek.för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Tjörn Farmartjänst, ek.för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tjörn Farmartjänst, ek.för. så är det följande:
; Firman tecknas av Rudbäck, Hans Jesper och Hagberg, Tomas ; Johannes, var för sig.

Tjörn Farmartjänst, ek.för. har 716444-9345 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.