Hamnbaren i Skärhamn

Västra Götalands län

Information

720222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hamnbaren i Skärhamn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hamnbaren i Skärhamn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som Hamnbaren i Skärhamn finns i.

Hamnbaren i Skärhamn har varit registrerat sedan 1999-12-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hamnbaren i Skärhamn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

Hamnbaren i Skärhamn är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för Hamnbaren i Skärhamn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hamnbaren i Skärhamn så kan ni göra det på telefon genom 0304-670267 eller genom brev på följande adress:

Restaurang med inriktning fisk och skaldjur.

Det finns olika personer som har en koppling med Hamnbaren i Skärhamn och det är Matas, Roberto Ante som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,