ANNAS COUNTRY HAIR

Västra Götalands län

Information

731129-XXXX är organisationsnummer för bolaget ANNAS COUNTRY HAIR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ANNAS COUNTRY HAIR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som ANNAS COUNTRY HAIR finns i.

ANNAS COUNTRY HAIR har varit registrerat sedan 1992-10-09 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ANNAS COUNTRY HAIR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ANNAS COUNTRY HAIR är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för ANNAS COUNTRY HAIR är följande:

Vill ni komma i kontakt med ANNAS COUNTRY HAIR så kan ni göra det på telefon genom 0304-663634 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong

Det finns olika personer som har en koppling med ANNAS COUNTRY HAIR och det är BROGÉN, ANNA-KARIN som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,