KaffeHuset i Sundsby

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tjörn och KaffeHuset i Sundsby är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och KaffeHuset i Sundsby är ett av dem. Statusen för KaffeHuset i Sundsby är att Bolaget är aktivt.

KaffeHuset i Sundsby är ett Enskild firma och skapades 2007-05-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som KaffeHuset i Sundsby ska trivas.

KaffeHuset i Sundsby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Traditionellt hembakade bröd, kakor, kaffebröd till försäljning i trivsam och kulturrik miljö. Även försäljning av hantverk och böcker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KaffeHuset i Sundsby är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är KaffeHuset i Sundsby och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med KaffeHuset i Sundsby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1106942.

.

De som är på något sätt har med KaffeHuset i Sundsby är Dahlström, Agneta Christine som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KaffeHuset i Sundsby har 731225-XXXX som sitt organisationsnummer.