Bleketfiskarnas hamnförening, ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att för med- lemmarnas räkning förvärva hamn- och strandområden i Bleket samt att förvalta och vårda en fiskehamn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bleketfiskarnas hamnförening, ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Tjörn så är Bleketfiskarnas hamnförening, ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1960-10-15 så skapades Bleketfiskarnas hamnförening, ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

753300-0043 är organisationsnummret för företaget som finns i Tjörn.

Just nu är Bleketfiskarnas hamnförening, ekonomisk förening och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bleketfiskarnas hamnförening, ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berndtsson, Bruno Eskil Ingemar -Davidsson, Lars Erik Gillis

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bleketfiskarnas hamnförening, ekonomisk förening är Berndtsson, Bruno Eskil Ingemar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Lars Erik Gillis som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Eva Ann-Charlotte som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sune Gösta Erling som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Utbult, Bengt Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hasse som är född och har titeln SuppleantOskarsson, Sune Roger som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pettersson, Carl Erling Gordon som är född 1967 och har titeln Suppleant, .