Ängholmsmöllan ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Ängholmsmöllan ekonomisk förening är ett företag som finns i Tjörn. I Ängholmsmöllan ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hygrell, Jan Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Per Jonas Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Anders Gunnar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ängholmsmöllan ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ängholmsmöllan ekonomisk förening på telefon 0304-663585.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva och förvalta en vindkraftanläggning på fastigheten Rönnäng 1:539. Vindkraftverket skall förse medlemmarna med elenergi via Yngeredsfors Orust Tjörn:s ledningar i förhållande till antalet insatser som förvärvats.

Idag är Ängholmsmöllan ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Ängholmsmöllan ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ängholmsmöllan ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Ängholmsmöllan ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ängholmsmöllan ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Ängholmsmöllan ekonomisk förening har 769600-4980 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.