Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening är ett företag som finns i Tjörn. I Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlkvist, Ewa Helena som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Bronwaller, Hans Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlkvist, Hans Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gilbertson, Bo Torbjörn som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gun Nancy Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening på telefon 0304-677208.

Föreningen har till ändamål attt främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att 1. driva café och restaurang, vandrarhem, kurs- och konferens- verksamhet, uthyrning av distansarbetsplatser, ateljé och galleri vari medlemmarna bereds arbete. 2. tillhandahålla medlemmarna lokaler, utrustning och annat som behövs för deras verksamhet samt 3. bedriva annan med ovanstående och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i föreningens verksamhet med eget arbete och eller genom att utnyttja föreningens tjänster.

Idag är Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vadbinderiet Dyrön Mat, Logi & Galleri Ekonomisk förening har 769603-6651 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.