Nixab Specialsnickeri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tjörn och Nixab Specialsnickeri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nixab Specialsnickeri är ett av dem. Statusen för Nixab Specialsnickeri är att Bolaget är aktivt.

Nixab Specialsnickeri är ett Enskild firma och skapades 2008-05-16. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nixab Specialsnickeri ska trivas.

Nixab Specialsnickeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-22. I Tjörn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning, renovering, design, försäljning och marknadsföring inom bygg, marin, lantbruk och husdjursnäring samt därtill hörande verksamheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nixab Specialsnickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-05.

Idag är Nixab Specialsnickeri och det finns flera verksamheter som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Nixab Specialsnickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3124360.

.

De som är på något sätt har med Nixab Specialsnickeri är Gustafsson, Anders Niklas som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nixab Specialsnickeri har 770611-XXXX som sitt organisationsnummer.