Clupea IT Consulting

Västra Götalands län

Information

Clupea IT Consulting hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Clupea IT Consulting finns. I Tjörn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Clupea IT Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Clupea IT Consulting har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Clupea IT Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Clupea IT Consulting har idag 870813-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Clupea IT Consulting

Datakonsult med inriktning på it-lösningar för privatpersoner och mindre företag. it-lösningar i form av webbutveckling, och även i form utav datorsupport, så som installationer.

I Clupea IT Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bråse, Joachim Anders Patrik som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma, .