Gläsheds Såg Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Tjörn och Gläsheds Såg Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gläsheds Såg Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Gläsheds Såg Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Gläsheds Såg Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-02-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gläsheds Såg Kommanditbolag ska trivas.

Gläsheds Såg Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Tjörn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sågverk, virkesförsäljning och därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gläsheds Såg Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Gläsheds Såg Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Gläsheds Såg Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-660819.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Gläsheds Såg Kommanditbolag är Ingvarsson, Stig Ingvar som är född 1951 och har titeln Komplementär, Ingvarsson, Oskar Christoffer som är född 1984 och har titeln Kommanditdelägare, .

Gläsheds Såg Kommanditbolag har 916556-3058 som sitt organisationsnummer.