Kommanditbolaget Hjälmen

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Tjörn och Kommanditbolaget Hjälmen är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kommanditbolaget Hjälmen är ett av dem. Statusen för Kommanditbolaget Hjälmen är att Bolaget är aktivt.

Kommanditbolaget Hjälmen är ett Kommanditbolag och skapades 1993-11-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Kommanditbolaget Hjälmen ska trivas.

Kommanditbolaget Hjälmen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kommanditbolaget Hjälmen är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Kommanditbolaget Hjälmen och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolaget Hjälmen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-673588.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kommanditbolaget Hjälmen är Agneta Berntsson Trading Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Berntsson, Sven Olof Christer som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Kommanditbolaget Hjälmen har 916559-4137 som sitt organisationsnummer.