PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG finns. I Tjörn så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG har funnits sedan och 2009-02-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Dammv. 4, 471 41, Rönnäng men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-672176.

Tjörn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG har idag 916560-1635 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT är den som för stunden ansvarar för PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG

Handel med högtalare

I PERSSONS AUDIO-KONSULTATION HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är LIDGREN, LENA BIRGITTA som är född 1960 och har titeln Bolagsman, PERSSON, REIDAR ARNE KENNETH som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .