Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916562-7911 är organisationsnummer för verksamheten Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tjörn som är den kommunen som Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag finns i.

Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-05-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Tjörn som också är .

Firmatecknare för Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0304-660000 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 17, 471 32, Skärhamn

Förvalta fast egendom samt därjämte förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Per Albin Fastighetsbyrå Handelsbolag och det är Ankerblad, Jahn Olov Albin som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Lundberg, Carlaxel Konstantin som är född 1944 och har titeln Bolagsman,