Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Kommanditbolag som heter Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-07-17 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-12-01 så har Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2008-07-17 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Töröd 28, 471 92, Klövedal. Vi ni istället prata med Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag så kan ni göra det på 0304-663676.

Administrativ service samt åtaganden till företag och enskilda, omfattande utveckling, rådgivning och aktivitet i ADB-, valuta-, finans- och företagsledning, service avseende ADB-system samt att inköpa, äga och hyra ut lös egendom såsom bilar, maskiner och andra inventarier.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Klaesson, Lars Magnus som är född 1947 och har titeln Komplementär, Alberts, Bengt Olof Ingemar som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, Alberts, Bengt Olof Ingemar som är född 1947 och har titeln Prokurist, .

Firman tecknas av komplementären. .

Magnus Claesson Informatik Kommanditbolag har 916831-6520 som sitt organisationsnummer.