LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Handelsbolag som heter LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter som liknar LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1987-02-11 så har LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG och det finns fler verksamheter som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Askerö Sörgård 8, 471 74, Hjälteby. Vi ni istället prata med LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 0304-772443.

Husbyggnation, nybyggnad, om- och tillbyggnad, reparation, underhåll av fastigheter, villor och fritidshus

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag HAGSTRÖM, JAN-OLOF ERIK som är född 1955 och har titeln Bolagsman, HAGSTRÖM, KARL-ANDERS ERIK som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

LILLA ASKERÖNS BYGG- OCH ALLSERVICE HANDELSBOLAG har 916832-1256 som sitt organisationsnummer.