KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4

Västra Götalands län

Information

916834-0942 är organisationsnummer för bolaget KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Tjörn som är den kommunen som KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 finns i.

KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 har varit registrerat sedan 1987-12-08 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 är följande:
; KJELL BERNTSSON TOMT AKTIEBOLAG

Vill ni komma i kontakt med KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 så kan ni göra det på telefon genom 0304-662240 eller genom brev på följande adress:
Kuballe 201, 471 97, Rönnäng

Köpa, sälja och förvalta fastigheter och värde- papper samt annan lös egendom ävensom därmed för- enlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med KOMMANDITBOLAG SOLHEMSSTIGEN 4 och det är Kjell Berntsson Tomt Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Berndtsson, Kjell Ove som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, SUNDH, JÖRGEN THOMAS som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare,