Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Tjörn. Det är nämligen den kommunen som Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-08-03. Men sedan 2007-03-15 så har Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gånggriftsv. 6, 471 94, Kållekärr. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9219465.

Tjörn arbetar för att verksamheter som Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Handel med friskvårdsprodukter.

Firmatecknare för Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag och det är följande personer, Bergh, Sonja Margaretha som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Bergh, Tomas Ulrik som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bergh & Bergh Friskvård Handelsbolag är 916836-7705.