HANDELSBOLAGET POLLAREN

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Handelsbolag som heter HANDELSBOLAGET POLLAREN. Det finns flera företag som liknar HANDELSBOLAGET POLLAREN i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1992-03-18 så har HANDELSBOLAGET POLLAREN varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är HANDELSBOLAGET POLLAREN och det finns fler företag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET POLLAREN så kan man gör det genom att posta ett brev till BILLSTRÖMSVÄGEN 9, 471 33, Skärhamn. Vi ni istället prata med HANDELSBOLAGET POLLAREN så kan ni göra det på 0304-674165.

Handel med varor inom frititssektorn som kläder och skor, konsultuppdrag inom redovisning och skatter, handel med värde- papper och därmed förenlig verksamhet. Installation, underhåll och försäljning av dataprogram, datorer och datorkomponenter, konsultationer inom området IT-data samt därmed förenlig verk- samhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Boström, Annika Birgitta som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Boström, Lars-Åke som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

HANDELSBOLAGET POLLAREN har 916848-4872 som sitt organisationsnummer.