Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Textning, översättning, artikelförfattande för media: film, tv, press e.t.c. Konsultverksamhet inom musikbranschen: musikkompositioner, storbandsarrangemang, musikunderhållning, musikinspelningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Tjörn så är Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1995-11-13 så skapades Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag har haft det sedan 1996-01-01.

Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

969620-6508 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tjörn.

Just nu är Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0304-672751 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ejwertz Karlsson Mediatext & Musik Handelsbolag är Karlsson Ejwertz, Bodil Elisabet som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Sven Arne Mikael som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .