Pogue Store Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Kommanditbolag som heter Pogue Store Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Pogue Store Kommanditbolag i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1996-02-01 så har Pogue Store Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Pogue Store Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Pogue Store Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 15, 471 31, Skärhamn. Vi ni istället prata med Pogue Store Kommanditbolag så kan ni göra det på 0304-670704.

Konsultverksamhet inom detaljhandeln såsom uppbyggnad av butiker, varu-exponering, administrativt ansvar för butikerna, varudistribution mellan butikerna, aktivitets- och annonsansvarighet, kampanjledning samt butiksförsäljning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Three Springs AB som är född och har titeln Komplementär, Nilsson, Lotta Maria som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Pogue Store Kommanditbolag har 969623-5630 som sitt organisationsnummer.