Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Handelsbolag som heter Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-01-21 så har Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag så kan ni göra det på 031-7653906.

Import av lantbruks och entreprenad maskiner såsom grävmaskiner, hjullastare, grävlastare, bandtraktorer och dumprar samt utrustning till ovanstående entreprenadmaskiner samt inom jordbruket vanligen förekommande utrustningar såsom harv, plog, slätter, vändare, balare, kärror, såmaskiner och skördetröska.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bergstedt, Nils Fredrik som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Olsson, Bo Erik Olof som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Fredrik Bergstedt ensam. .

Fredrik Bergstedt Traktor och Maskin Handelsbolag har 969634-5207 som sitt organisationsnummer.