Gimson Klippotek Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tjörn och Gimson Klippotek Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Gimson Klippotek Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Gimson Klippotek Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Gimson Klippotek Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-01-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gimson Klippotek Handelsbolag ska trivas.

Gimson Klippotek Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisörsalong samt hårvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gimson Klippotek Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Gimson Klippotek Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Gimson Klippotek Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-661957.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Gimson Klippotek Handelsbolag är Kajdic, Edita som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Olander, Buaphuan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Gimson Klippotek Handelsbolag har 969656-5135 som sitt organisationsnummer.