Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag finns. I Tjörn så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag har funnits sedan och 2000-03-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamng. 39, 471 32, Skärhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag har idag 969664-8576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag

Köpa, sälja och förvalta fastigheter.

I Styckens Fastighetsbolag Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Janne Anders Gunnar som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Karl Henrik Andreas som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Styckens Bageri AB som är född och har titeln Bolagsman, .