Skärhamns pizzeria Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Tjörn och Skärhamns pizzeria Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Skärhamns pizzeria Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Skärhamns pizzeria Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Skärhamns pizzeria Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2003-09-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Skärhamns pizzeria Kommanditbolag ska trivas.

I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet Pizzabutik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skärhamns pizzeria Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23.

Idag är Skärhamns pizzeria Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Skärhamns pizzeria Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-670006.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Skärhamns pizzeria Kommanditbolag är Yapisan, Sükrü som är född 1953 och har titeln Komplementär, Yapisan, Özkan som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare, .

Skärhamns pizzeria Kommanditbolag har 969696-0674 som sitt organisationsnummer.