Livslinjen Ängeviken Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Livslinjen Ängeviken Handelsbolag är en verksamhet som finns i Tjörn. I Livslinjen Ängeviken Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hermansson, Jan Tommy som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Hermansson, Mona Solveig som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Livslinjen Ängeviken Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Livslinjen Ängeviken Handelsbolag på telefon 070-8265189.

Samtalsterapi enskilt grupp, Föreläsningar utbildning i den mentala hälsan, stressutredningskonsultation.

Idag är Livslinjen Ängeviken Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Livslinjen Ängeviken Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Livslinjen Ängeviken Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och Livslinjen Ängeviken Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Livslinjen Ängeviken Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Mona Hermansson och Tommy Hermansson var för sig.

Livslinjen Ängeviken Handelsbolag har 969716-2916 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.