Latitud Pärldesign Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tjörn och Latitud Pärldesign Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Latitud Pärldesign Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Latitud Pärldesign Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Latitud Pärldesign Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-31. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Latitud Pärldesign Handelsbolag ska trivas.

Latitud Pärldesign Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14. I Tjörn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av pärlor och smycken.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Latitud Pärldesign Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14.

Idag är Latitud Pärldesign Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Latitud Pärldesign Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5445018.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Latitud Pärldesign Handelsbolag är Norsell, Lena Elsa Marianne som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Svensson, Malin som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Latitud Pärldesign Handelsbolag har 969718-0389 som sitt organisationsnummer.