Tekla e-handel Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969724-4441 är organisationsnummer för bolaget Tekla e-handel Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tekla e-handel Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tjörn som är den kommunen som Tekla e-handel Handelsbolag finns i.

Tekla e-handel Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-02-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tekla e-handel Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tekla e-handel Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för Tekla e-handel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Tekla e-handel Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0304-674162 eller genom brev på följande adress:
Blåsarliden 9, 471 32, Skärhamn

Försäljning av hushållsprodukter via internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tekla e-handel Handelsbolag och det är Kapp, Elinor Margit som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Kristiansson, Per Jonas som är född 1981 och har titeln Bolagsman,