Fröken Finemang Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tjörn och Fröken Finemang Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Fröken Finemang Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Fröken Finemang Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Fröken Finemang Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-11-05. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Fröken Finemang Handelsbolag ska trivas.

Fröken Finemang Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Butikshandel med blommor, kläder och presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fröken Finemang Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Fröken Finemang Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Fröken Finemang Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-671220.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Fröken Finemang Handelsbolag är Aresén, Pethra Camilla som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Evertsson, Kent Stellan som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Fröken Finemang Handelsbolag har 969730-9392 som sitt organisationsnummer.