FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tjörn och FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE är ett av dem. Statusen för FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE är att Bolaget är aktivt.

FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1992-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE ska trivas.

FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Tjörn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsskötsel

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE och det finns flera verksamheter som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE är NORDQVIST, STIG ANDERS OVE som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FJÄLEBRO FASTIGHETSSERVICE har 350909-XXXX som sitt organisationsnummer.