Engtek Översättningar

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Enskild firma som heter Engtek Översättningar. Det finns flera företag som liknar Engtek Översättningar i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Engtek Översättningar är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-10-12 så har Engtek Översättningar varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Engtek Översättningar och det finns fler företag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Engtek Översättningar så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Engtek Översättningar så kan ni göra det på 070-5494337.

Översättning svenska till engelska och utbildning i engelska samt trubadur underhållning, äga och förvalta all form av fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Yeadon, Stephen som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Engtek Översättningar har 490324-XXXX som sitt organisationsnummer.