Lisbeth Frisör Skärhamn

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tjörn och Lisbeth Frisör Skärhamn är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lisbeth Frisör Skärhamn är ett av dem. Statusen för Lisbeth Frisör Skärhamn är att Bolaget är aktivt.

Lisbeth Frisör Skärhamn är ett Enskild firma och skapades . Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lisbeth Frisör Skärhamn ska trivas.

Lisbeth Frisör Skärhamn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tjörn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Herr och damfrisör, samt solarium.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lisbeth Frisör Skärhamn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Lisbeth Frisör Skärhamn och det finns flera verksamheter som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Lisbeth Frisör Skärhamn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-670102.

.

De som är på något sätt har med Lisbeth Frisör Skärhamn är Jakobsson, Solveig Lisbeth Marianne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lisbeth Frisör Skärhamn har 490523-XXXX som sitt organisationsnummer.