A RUTGERSSON KUSTTJÄNST

Västra Götalands län

Information

520104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A RUTGERSSON KUSTTJÄNST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A RUTGERSSON KUSTTJÄNST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som A RUTGERSSON KUSTTJÄNST finns i.

A RUTGERSSON KUSTTJÄNST har varit registrerat sedan 1993-04-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för A RUTGERSSON KUSTTJÄNST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

A RUTGERSSON KUSTTJÄNST är och det finns flera verksamheter i Tjörn som också är .

Firmatecknare för A RUTGERSSON KUSTTJÄNST är följande:

Vill ni komma i kontakt med A RUTGERSSON KUSTTJÄNST så kan ni göra det på telefon genom 0304-660069 eller genom brev på följande adress:

Tillsyn och skötsel av naturvårdsområden, natur- reservat, fritidsbåtar, bryggor, fritidshus samt övriga uppdrag av tillsynskaraktär t ex strand- städning, skyddsjakt och reparationer

Det finns olika personer som har en koppling med A RUTGERSSON KUSTTJÄNST och det är RUTGERSSON, HOLGER ANDERS PETER som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,