SALONG RÖDLUVAN

Västra Götalands län

Information

SALONG RÖDLUVAN hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där SALONG RÖDLUVAN finns. I Tjörn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. SALONG RÖDLUVAN tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SALONG RÖDLUVAN har haft sedan 1994-01-01. SALONG RÖDLUVAN har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SALONG RÖDLUVAN så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0304-670305.

Tjörn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

SALONG RÖDLUVAN har idag 520406-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SALONG RÖDLUVAN

Damfrisering

I SALONG RÖDLUVAN så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är TINGBERG, ANITA INGEGÄRD som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .