GÖTEBORGS MARKKONSULT

Västra Götalands län

Information

520611-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GÖTEBORGS MARKKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GÖTEBORGS MARKKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som GÖTEBORGS MARKKONSULT finns i.

GÖTEBORGS MARKKONSULT har varit registrerat sedan 1991-01-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GÖTEBORGS MARKKONSULT så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

GÖTEBORGS MARKKONSULT är och det finns flera verksamheter i Tjörn som också är .

Firmatecknare för GÖTEBORGS MARKKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med GÖTEBORGS MARKKONSULT så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Markarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med GÖTEBORGS MARKKONSULT och det är FELCZAK, JAN PETER som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,