Simone Axelsson Agentur

Västra Götalands län

Information

530611-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Simone Axelsson Agentur. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Simone Axelsson Agentur är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som Simone Axelsson Agentur finns i.

Simone Axelsson Agentur har varit registrerat sedan 1999-01-12 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Simone Axelsson Agentur så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Simone Axelsson Agentur är och det finns flera verksamheter i Tjörn som också är .

Firmatecknare för Simone Axelsson Agentur är följande:

Vill ni komma i kontakt med Simone Axelsson Agentur så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av skor till detaljhandeln för utländska tillverkare samt konsultation och marknadsföring inom skobranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Simone Axelsson Agentur och det är Axelsson, Gitt Simone som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,