Rigtfast Equipment AB

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Aktiebolag som heter Rigtfast Equipment AB. Det finns flera företag som liknar Rigtfast Equipment AB i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Rigtfast Equipment AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-12-23 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1944-11-22 så har Rigtfast Equipment AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Rigtfast Equipment AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Rigtfast Equipment AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rigtfast Equipment AB så kan ni göra det på 0304-674030.

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning av maritim elektronik och navigationsutrustning, mätutrustning, maskiner och inventarier för rederier, sälja, köpa och förvalta fastigheter och tomter, samt idka handel med aktier och värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Skanse, Peter Anders Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Carl Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Bo Niklas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Rigtfast Equipment AB har 556044-5511 som sitt organisationsnummer.