Bertil Ottosson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bertil Ottosson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tjörn här finns det många olika Aktiebolag. Bertil Ottosson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tjörn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bertil Ottosson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556060-9033.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0304-674060 alternativt besöka eller skicka post till Bertil Ottosson Aktiebolag på följande adress Storg. 60 A, 471 31, Skärhamn.

Bertil Ottosson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bertil Ottosson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Bengtsson, Agneta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med maskiner och uthyrning av maskiner avsedda för grafiska branschen samt förvalta aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.