Aktiebolaget Tjörns Snickerifabrik

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Tjörns Snickerifabrik. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tjörn här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Tjörns Snickerifabrik tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tjörn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Tjörns Snickerifabrik är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556063-6358.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0304-670082 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Tjörns Snickerifabrik på följande adress Sibräckav. 57, 471 95, Skärhamn.

Aktiebolaget Tjörns Snickerifabrik är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Tjörns Snickerifabrik så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Karin Aina Viola som är född 1925 och har titeln Suppleant , Larsson, Irene Zenta Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva snickerirörelse, och därmed förenlig verksamhet.