Båtdokgruppen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Båtdokgruppen Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tjörn. I Båtdokgruppen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skanse, Peter Anders Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Classon, Staffan Inge som är född 1954 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Båtdokgruppen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Båtdokgruppen Aktiebolag på telefon 031-153380.

Bolaget skall idka produktion av böcker, trycksaker samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Båtdokgruppen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Båtdokgruppen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Båtdokgruppen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och Båtdokgruppen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Båtdokgruppen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Båtdokgruppen Aktiebolag har 556064-7660 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.