Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka handel med byggnadsmaterial samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1961-05-30 så skapades Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556078-6351 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tjörn.

Just nu är Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär så går det att nå dem via telefon på 0304-667090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Jan Adolf Olssons Trävaruaffär är Olsson, Ernst Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann-Christin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .